(+40) 733.422.284 Contact

headerhome.png

Mai multa transparenta pentru firmele de leasing si inchiriere auto


Este firma Dumneavoastra caracterizata de incredere si seriozitate? Atunci asteptati acelasi lucru si din partea clientelei Dumneavoastra! Evitati in viitor daunele provocate de inselatoriile prin manipularea kilometrajului! Indiferent daca sunteti firma de leasing sau de inchriere auto, TACHO-SPIONUL va ajuta sa verificati sinceritatea clientilor si in acelasi timp sporeste gradul de incredere al acestora in Dumneavoastra.

Eliminarea surprizelor neplacute care pot interveni dupa cumpararea unui autovehicul rulat

TACHO-SPIONUL controleaza starea “sanatatii” autovehiculului determinand numarul real de kilometri parcursi si gradul de uzura al motorului si al principalelor agregate.Nu numai pretul de achizitie este important, ci si costurile de reparatie care pot interveni in viitorul foarte apropiat!

Un instrument verificat si sigur pentru expertii auto

TACHO-SPIONUL va asigura: 1) Determinarea gradului de uzura al motorului, cutiei de viteze, alternatorului, pompei de servodirectie, pompei de apa si al turbocompresorului. 2) Localizarea neetanseitatilor caroseriei, usilor, parbrizului, lunetei, geamurilor laterale. 3) Localizarea porozitatilor sau neetanseitatilor in furtunele sau conductele sistemului de franare, sistemului de racire si sistemului de alimentare. 4) Localizarea descarcarilor electrice provenite din defectiuni sau disfunctionalitati.
Contact Contact Contact